Avtal och garanti

FAQ

Garanterar ni verkligen körkort på en specifik dag?

Eftersom vi inte är examinerande myndighet kring körkort (det är Transportstyrelsen) kan vi inte garantera att du får körkortet en exakt dag. Däremot ser vi till att du har all kunskap du behöver inför ett datum som bokas två månader i förväg, så att du med mycket stor sannolikhet kommer ha körkortet på den förväntade dagen. Annars fortsätter vi utbilda dig, utan extra kostnader! Detta innefattar självklart inte kostnad för körprovet och teoriprovet, som sker utanför vår företagsverksamhet.

Fast pris? Finns det inga extra kostnader?

Nej, vi har inga extra kostnader någonstans i vårt koncept. Du betalar en gång för hela paketet och sedan genomför vi utbildningen på bokad tid. Om vi inte kan ge dig det vi lovat så återbetalar vi delar av eller hela beloppet, beroende på hur långt du kommit i din utbildning.

Får jag köra hur mycket jag vill?

Ja och nej, du får ett fast schema med obligatoriska tider och utöver det finns massor med tid att köra i våra simulatorer – nästan alltid med en trafiklärare på plats. Vår målsättning är alltid att du ska få köra så mycket eller så lite som du behöver.

Du kan läsa våra fullständiga kundanvändarvillkor här (PDF). Våra kundanvändarvillkor kan komma ändras under pågående utbildning men i fall då detta sker meddelar vi samtliga aktiva kunder för nytt godkännande av avtal.

Integritetspolicy

Vi på Vector Traffic Academy vet hur viktigt det är att skydda användares data från felaktig användning, och att kunden ska kunna känna sig helt trygg med att delta i vår utbildning. Därför har vi sammanställt en integritetspolicy som du finner här (PDF).